2016-11-08 08:12:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Nehogy elnézzen egy számot!

Napi horoszkóp november 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, ez sok ösztönzést és bizakodást ad önnek. A munkájában az új feladatokat tegye a sor végére, és inkább foglalkozzon a megszokott tevékenységeivel. Este váratlan hírt kaphat egy barátjától, amim felülírja az eddigi terveit.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Akár csodák is történhetnek ma! Egy bizonyos ügyben megsejt majd valamit, rájön, hogy mit akarnak mások elhallgatni ön elől. Tartson több szünetet nap közben, mert ma könnyen elfárad.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma lehet, hogy szembesülnie kell olyan dolgokkal, amiket már régen el kellett volna intéznie. Ma valakit a bizalmába fogad, elmondja neki a problémáit, és ettől nagyon megkönnyebbül. Olyan ismerősökkel is találkozhat, akiket már régen nem látott.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nehezen tudja rávenni magát arra, hogy anyagi gondokkal foglalkozzon. Pedig most fontos lenne, hogy áttekintse a pénzügyeit! A kapcsolatok, különösen a családi és a szerelmi kapcsolatok ma különösen jelentőségteljesek az ön számára, valaki nagy örömet szerez önnek a kedvességével.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Meglehetősen zűrösen indul a napja. Minden az ellenkezőjére fordul, mint ahogy azt korábban eltervezte. Egy találkozás azonban teljesen át tudja alakítani a helyzetet, váratlan segítséget kaphat a problémái megoldásához.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Meglepő lelkesedéssel lát a nehéz feladatok elvégzéséhez. Egyre többen veszik észre rátermettségét, és ismerik el a képességeit. A mai nap alkalmas az üzleti tárgyalások lebonyolításához és a bankügyek intézéséhez.

Mérleg: IX. 23. - X. 22
Most elsősorban önmagával és a családjával kell, hogy elfoglalja magát. Rendbe kellene tenni a pénzügyeket, és a gyermekekhez kapcsolódóan is adódik néhány plusz feladat, intéznivaló.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A mai feladata nagy taktikai érzéket igényel. Viszont ha sikerül ellavíroznia a többiek ellentétes érdekei között, akkor sokat nyerhet ön is… Ráébred arra, hogy valaki nagyon sokat jelent önnek, és ez az érzés megerősíti kapcsolatukat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Valaki a bizalmába avatja, tanácsot kér öntől. Ha tud segíteni, akkor vegye komolyan az ügyet, az illetőnek nagyon fontos, amiről kérdezi. Az este jó hangulatban telik, hívja meg vendégségbe a barátait!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Sürgős intézni valója lehet, ami a pénzügyeivel van kapcsolatban. Legyen óvatos, nehogy elnézzen egy számot, vagy dátumot, és alaposan olvassa át az adminisztrációt. A délutáni baráti találkozón remek hírrel szolgálhat az egyik ismerőse!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Eseménydús és szép nap várja. Ha olyan hobbija van, mely a munkájával, hivatásával is kapcsolatos, akkor most komoly eredményeket érhet el. Anyagi elismerés lesz tehetségének és kitartásának jutalma.

Halak: II. 19. - III. 20.
Nagyon jól alakul a mai napja. Ha ön még egyedülálló, akkor találkozhat azzal az emberrel, aki hosszú távon a társa maradhat. Ehhez persze az is kell, hogy észrevegye, ha valaki közeledni próbál önhöz! Este töltsön több időt a családjával, jól fogja magát érezni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: